Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВМногобой, пет топки, три обръча и три бухалки

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВМногобой, пет топки, три обръча и три бухалки
Коментари Харесай

Златните ни момичета в ефира на БТВ: Имаме си специален ритуал преди излизане на килима

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Многобой, пет топки, три обръча и три бухалки донесоха куп медали на Златните ни девойки от ансамбъла по художествена гимнастика през уикенда. 

Грациите ни гостуваха в утринния блок на БТВ, където описаха за страстите: 

" След година и половина за пръв път сме на килима. Тренирахме по през целия ден, през 2020-та единствено тренирахме и ни беше доста тежко, че няма надпревари. Цената на златото е  ежедневни тренировки, ограничения и хубави моменти дружно, не съжаляваме за нищо. 

Отборният дух е едно от най-важните неща. Имаме шанса да работим с най-хубавите си приятелки. Тайната е във всекидневните тренировки и устрема да бъдем най-хубавите. Но постоянно може да бъде и по-добре.

Чувстваме се подготвени да стартираме годината и София беше началото. Странно беше без аудитория, само че сме сигурни, че доста хора ни подкрепяха даже през дребния екран и това се усещаше.

Имаме специфични лагери за физическата ни подготовка, обособени часове с танцови педагози. На ден упражняваме по 8 часа, с цел да реализираме тези резултати.

Имаме си специфичен обред преди излизане, който ни кара да се усещаме като една още повече и излизаме на терена готови и стимулирани. Ще го запазим в загадка.  " - разкриха грациите. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР